Wat we doen

IT-oplossingen

Orcado levert al meer dan 20 jaar IT-oplossingen. Volledige nieuwbouw projecten, het overnemen van beheer van door ons gebouwde of bestaande applicaties of individuele inhuur van een van onze experts. Het is allemaal mogelijk. Lees hieronder een aantal voorbeelden van opdrachten die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren.

IT-specialisten

Naast het uitvoeren van volledige projecten, werken onze IT-specialisten op individuele basis mee aan opdrachten. Bij Orcado werken onder meer software engineers, architecten, scrum masters, data scientists en testers. Er is veel kennis aanwezig van relationele database systemen, performance verbetering, procesverbetering en meer.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Supply chain & EDI-specialisten

Starten met EDI

Door gebruik te maken van EDI kunnen bedrijven onderling elektronische gegevens uitwisselen. Denk hierbij aan orders, pakbonnen en facturen. Door informatie middels gestandaardiseerde GS1-berichten aan te bieden verloopt de communicatie snel en foutloos. Wilt u starten met EDI of het gebruik van EDI in uw organisatie verder uitbreiden? Als GS1 Implementatiepartner kunnen onze EDI-specialisten uw organisatie adviseren over het gebruik van EDI en ondersteunen bij de uitrol.

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Door gegevens geautomatiseerd uit te wisselen en systemen onderling te koppelen beschikt iedereen in uw organisatie op het juiste moment over de juiste informatie waardoor bedrijfsprocessen efficiënter verlopen. Dit leidt voor uw organisatie tot lagere kosten en hogere servicelevels. Onze integratiespecialisten hebben ruime ervaring met het koppelen van systemen en kunnen meedenken om ook uw bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

Onze klanten

In meer dan 20 jaar heeft Orcado een groot aantal opdrachten succesvol uitgevoerd voor een diversiteit aan klanten. Bij de onderstaande klanten hebben wij een bijdrage mogen leveren om hun bedrijfsprocessen te verbeteren.

Retail

Energie & water

Overheid

Recreatie & Vrije tijd

Overig